Æg produceret i Vendsyssel og Hanherred

Beskrivelse er på vej

BØGEBÆK ØKOLOGI
Bøgebækvej 20, 9830 Tårs
Tel. 31 24 93 88 eller 31 27 01 49
f/ bøgebæk økologi

Familiedrevet økologisk gård med jersey malkekøer og æglæggende høns i frugtplantage.
Hønsene går på strøelse inde og fodres med grovfoder, når de er ude. Det giver meget velsmagende æg.
De store brune æg sælges fra køleskab ved gården og eget pakkeri. De gennemlyses, stemples, vægtsorteres og sælges til butikker, restauranter og skoler mm.

Åbent: Alle dage fra 7-21

Mød os på råvaremarkeder, markedsdage eller “Det lokale Marked”

Vores medlemmer deltager i forskellige lokale råvaremarkeder, markedsdage og andre lokale events i hele Nordjylland. Du kan også bestille vores varer online til afhentning via “Det lokale Marked”.
Følg os via vores Facebook side, hvor vi løbende opdaterer dig omkring events og andet, så du har mulighed for at møde os og handle lokale fødevarer i høj kvalitet.
Vendsyssel Fødevarer på Facebook

Lokale råvarer
– er bare meget bedre…

De lokale fødevareproducenter brænder for deres produkter, de er kvalitetsbevidste og fremstiller råvarerne så naturligt og ukompliceret som muligt. Hos de lokale fødevareproducenter er du tæt på råvaren og kan se hvad du køber. Her kan du tydeligt smage passionen for de gode råvarer !

Vendsyssel Fødevarer arbejder for de lokale fødevareproducenter

Foreningen Vendsyssel Fødevarer er fødevareproducenternes egen forening. Vi er kommet godt fra start og har nu 30 medlemmer.
Vi arbejder for større synlighed og tilgængelighed – det skal være nemmere for dig som forbruger eller indkøber at finde gode lokale fødevarer.
Vi tilbyder producenterne fælles markedsføring, samarbejde og synlighed.
”Sammen er vi stærkere” !