Foreningen Vendsyssel Fødevarer arbejder for de lokale fødevareproducenter

Foreningen Vendsyssel Fødevarer er fødevareproducenternes egen forening. Vi er kommet godt fra start og har nu mere end 30 medlemmer. Vi arbejder for større synlighed og tilgængelighed – det skal være nemmere for dig som forbruger eller indkøber at finde gode lokale fødevarer. Vi tilbyder producenterne fælles markedsføring, samarbejde og synlighed.
”Sammen er vi stærkere” !

Mød os på råvaremarkeder, markedsdage eller “Det lokale Marked”

Vores medlemmer deltager i forskellige lokale råvaremarkeder, markedsdage og andre lokale events i hele Nordjylland. Du kan også bestille vores varer online til afhentning via “Det lokale Marked”.
Følg os via vores Facebook side, hvor vi løbende opdaterer dig omkring events og andet, så du har mulighed for at møde os og handle lokale fødevarer i høj kvalitet.
Vendsyssel Fødevarer på Facebook

Bestyrelsen i Vendsyssel Fødevarer

Martin Skamriis, Lophave Hereford (formand)
Lars Bo Christensen, Gjøl Bigård (næstformand)
Annette Sørensen, Hybengaarden (kasserer)
Svenning Christensen, Den Grønne Vogn (medlem)
Claus S. Jensen, Jensen Jordbær (medlem)
Pia Hjorth, Naturbruget Tranum (suppleant)
Jane Houen Thomsen, Thorupgaard Landkøkken (suppleant)

 

 

”Vi vil gøre de lokale fødevarer mere synlige – også gerne i samarbejde med andre.

Her er et indtryk fra netværksmøde i Vendsyssel Fødevarer med besøg af køkkenchef Tonny Kristensen, Restaurant Essens, og borgmester Birgit Hansen, Frederikshavn Kommune”

 

Videoen er produceret af Mediebroen

Lokale råvarer
– er bare meget bedre…

De lokale fødevareproducenter brænder for deres produkter, de er kvalitetsbevidste og fremstiller råvarerne så naturligt og ukompliceret som muligt. Hos de lokale fødevareproducenter er du tæt på råvaren og kan se hvad du køber. Her kan du tydeligt smage passionen for de gode råvarer !

Netværk og kontakter er afgørende!

”For os har netværket og de mange kontakter, det har givet os, både i forhold til kundemuligheder og leverandører, været afgørende for udviklingen af Hybengaarden og for, at vi for nogle år siden turde tage springet og satse 100% på marmeladeproduktionen”.

Sådan udtaler Hybengaardens ejere Annette og Henrik Sørensen

De mange hyben der bruges i marmeladeproduktionen plukkes med håndkraft. På billedet er familien Sørensen i gang med at plukke de modne hyben.

Yderligere info om Hybengaarden kan findes på hybengaarden.dk